#DTBDONDERDAG – Jasper Annema

Origineel geplaatst op donderdag 18 juli 2019


Een nieuwe #DTBdonderdag, waarin we weer één van onze gemotiveerde studenten aan jullie voorstellen!

Welke DTB’er stellen we deze week voor?

Deze week is Jasper Annama aan de beurt om zijn verhaal te vertellen. Hij is een 1e jaars Industrial Engineering and Management PTL master student, naast zijn studie is hij werkzaam bij Friesland Campina Beilen.

Wat doe je dan?

“Tijdens mijn werk verzamel informatie, dat van groot belang is voor het opstellen van een onderhoudsplan. Dit doet hij door het analyseren van P&ID’s en het uitvoeren van fieldchecks. Daarna wordt de relevante informatie vastgelegd in excel.

Naar mijn mening is de praktijkervaring die ik op doe bij Friesland Campina erg waardevol. Bij #DTB heb ik de kans gekregen om het doen en laten van een groot productiebedrijf te zien. Aspecten als, omgaan met collega’s, bedrijfsstructuur en managers zijn erg leerzaam. Een inzicht belangrijk inzicht dat ik heb gekregen tijdens mijn werk is dat veranderingen doorvoeren in een groot bedrijf niet eenvoudig is. Daarnaast is mijn kennis over installaties en componenten enorm gegroeid.”

Toekomstdromen

“Tijdens verschillende inhousedagen ben ik er achter gekomen dat ik later waarschijnlijk bij een productie bedrijf wil werken. Mijn ervaring bij Friesland Campina heeft eraan bijgedragen dat ik in elk geval zeker weet dat ik in de maakindustrie wil werken. Waar en Welke functie is nog de vraag.”

Dank Jasper voor dit korte interview!

Op dit moment werkt Jasper als community manager bij #DTB! Hij kan je dus van alles vertellen over de verschillende projecten die je bij De Technische Bijbaan kunt doen. Stuur een Whatsappje naar +31 (0) 6 4306 8950 en hij probeert je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Waarom #DTB?

Zet studenten van De Technische Bijbaan in om verbeteringen en kostenbesparingen te realiseren binnen jouw bedrijf. We nemen arbeidsintensief werk uit handen en werken gefocust aan één opdracht. Onze studenten worden nu al ingezet door bedrijven in de food-, energie- chemie en maakindustrie.

Meer over #DTB

43

Gemotiveerde studenten

22

Afgeronde projecten

3135

Gecontroleerde P&ID's