#DTBDONDERDAG – Roy Groten

Origineel geplaatst op donderdag 4 juli 2019


Vandaag gaat onze serie #DTBdonderdag van start, waarin we wekelijks onze getalenteerde studenten vol enthousiasme aan jullie voorstellen!

Welke DTB’er stellen we deze week voor?

We beginnen met Roy Groten, een van de studenten die al het langst voor ons werkt, hij studeert Chemische Technologie aan de Hanzehogeschool en begint volgend jaar aan zijn derde jaar. Naast zijn studie, is Roy aan het slag gegaan als Assistent Maintenance Engineer bij Friesland Campina Beilen om praktijk en theorie bij elkaar te brengen. De opdracht bestaat uit het verzamelen en valideren van asset data. Zo worden P&ID’s en alle data in het onderhoudsbeheersysteem kloppend gemaakt. De basis voor duurzaam en efficiënt onderhoudsmanagement.

Wat doe je dan?

“Door deze bijbaan doe ik al een goede portie ervaring bij een groot bedrijf en fabriek op. Tijdens mijn werk wisselen we kantoor uren af met foto’s maken in de fabriek. Zo krijg ik samen met mijn student-collega’s de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om te functioneren binnen een grote fabriek. Er is veel informatie nodig om het proces te optimaliseren en te onderhouden, deze informatie is alleen in de fabriek zelf te vinden, daarom is het noodzakelijk om bepaalde onderdelen te fotograferen. De afwisseling tussen werken op kantoor en in de fabriek maakt het werk leuk.”

Toekomstdromen

“In de toekomst wil ik graag bij een consultancy bedrijf gaan werken, maar gelukkig heeft ik nog even de tijd om uit te stippelen of dit de juiste keuze is.”

 

Bedankt voor je tijd en bijdrage Roy! 

 

Waarom #DTB?

Zet studenten van De Technische Bijbaan in om verbeteringen en kostenbesparingen te realiseren binnen jouw bedrijf. We nemen arbeidsintensief werk uit handen en werken gefocust aan één opdracht. Onze studenten worden nu al ingezet door bedrijven in de food-, energie- chemie en maakindustrie.

Meer over #DTB

43

Gemotiveerde studenten

22

Afgeronde projecten

3135

Gecontroleerde P&ID's