Brink

Brink is een producent van trekhaken, al meer dan honderd jaar. Ze zijn wereldmarktleider in het ontwerpen, produceren, testen en verkopen van trekhaken.

De opdracht

De laatste maanden is de vraag naar trekhaken gestegen. Daardoor kan de afdeling planning ondersteuning gebruiken in de werkzaamheden. Onze studenten worden ingezet als junior planner. Zij nemen orders onder de loep en kijken waar in het productieproces een eventuele vertraging zit. Is dit op te lossen of moet hierover duidelijk gecommuniceerd worden? Eigen wordt er steeds een puzzel opgelost. Een super interessante opdracht dus.

De studenten

Twee studenten zetten zich in voor Brink, zij volgen de opleiding Technische Bedrijfskunde (logistieke master) en Supply Chain Management. Een goede match.

 

Waarom #DTB?

Zet studenten van De Technische Bijbaan in om verbeteringen en kostenbesparingen te realiseren binnen jouw bedrijf. We nemen arbeidsintensief werk uit handen en werken gefocust aan één opdracht. Onze studenten worden nu al ingezet door bedrijven in de food-, energie- chemie en maakindustrie.

Meer over #DTB

43

Gemotiveerde studenten

22

Afgeronde projecten

3135

Gecontroleerde P&ID's