M&G Group

M&G Group is een producent van rookgasafvoer- en luchtdistributiesystemen. Zij hebben locaties in Groningen en Assen en op beide locaties zijn regelmatig #DTB studenten aan het werk.

De opdrachten

In Groningen zijn twee studenten onderdeel van de afdeling planning. Zij achterhalen voor foutieve of vertraagde orders waar het misloopt en hoe dit opgelost kan worden. Deze opdracht richt zich dus op logistiek, communicatie en proces optimalisatie.

In Assen helpen we regelmatig bij het update van data. Dit kan gaan om het in kaart brengen van alle tussenproducten en bijhouden voor welke eindproducten die gebruikt kunnen worden. Of ervoor zorgen dat alle zwarte items in het systeem een RAL kleurcode krijgen.

De studenten

Voor M&G Group hebben we al vele studenten ingezet. Per opdracht kiezen we welke student het beste aansluit bij de werkzaamheden.

Waarom #DTB?

Zet studenten van De Technische Bijbaan in om verbeteringen en kostenbesparingen te realiseren binnen jouw bedrijf. We nemen arbeidsintensief werk uit handen en werken gefocust aan één opdracht. Onze studenten worden nu al ingezet door bedrijven in de food-, energie- chemie en maakindustrie.

Meer over #DTB

43

Gemotiveerde studenten

22

Afgeronde projecten

3135

Gecontroleerde P&ID's