Vacatures in Groningen

Klik hier voor onze vacatures voor De Technische Bijbaan in Groningen.

Het hoofdkantoor van #DTB is in Groningen. Daarom vinden alle sollicitaties voor onze vacatures plaats in Groningen. De werklocatie is meestal bij onze opdrachtgevers. Zij bevinden zich verspreid door alle drie de noordelijke provincies. Dus je bijbaan voer je uit op locatie in Groningen, Drenthe of Friesland.

Omdat elke bijbaan anders is, hebben we geen vaste vacatures op de website staan. Je kunt solliciteren door je CV naar recruitment@maaktechniek te sturen en van daaruit gaan we verder. Heb jij een passend CV dan plannen we een kennismaking in. Hebben we een klik, dan bespreken we de opdrachten met jou en beslissen we samen waar we jou voorstellen. Uiteindelijk is de keus aan de opdrachtgever om het project wel of niet met jou door te laten gaan.

Om de technische bijbaan voor iedereen zo leerzaam mogelijk te maken, proberen we altijd multidiciplinaire teams samen te stellen. Dus met studenten vanuit verschillende studies. Een voorbeeld is dat je samenwerkt met studenten Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde en Supply Chain Management.

Waarom #DTB?

Zet studenten van De Technische Bijbaan in om verbeteringen en kostenbesparingen te realiseren binnen jouw bedrijf. We nemen arbeidsintensief werk uit handen en werken gefocust aan één opdracht. Onze studenten worden nu al ingezet door bedrijven in de food-, energie- chemie en maakindustrie.

Meer over #DTB

43

Gemotiveerde studenten

22

Afgeronde projecten

3135

Gecontroleerde P&ID's